Logo foto: Indre ro, yoga, meditation og terapi i Od

Lone Andersen (1965) underviser i Yin yoga og Mindfulness-meditation hos Indre ro, Odense. Lone er uddannet Hatha yoga-, Flow yoga-, Yin yoga- og Mindfulness-instruktør.

Lones tilgang til yoga er mindful, og hun støtter dig i at bevare nærheden med dig selv gennem hele undervisningen. Hun oplever, at fokus på detaljer i yogastillingerne og i åndedrætsøvelserne er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være til stede i nuet.

Som underviser i Mindfulness-meditation lægger Lone vægt på at støtte dig til at opøve din evne til at være til stede i nuet med din fulde opmærksomhed. At få kontakt til sanserne i kroppen og bare være med det, der er i dette øjeblik på en venlig og ikke-dømmende måde, kan nemlig give dig ny indsigt og kendskab til dig selv. Du kan derved øve dig i ”at være i stue med dig selv” på en god og tålmodig måde – også når livet er svært.

Du kan møde Lone Andersen på hold hos Indre ro i Odense. Lone underviser i Yin yoga og i Mindfulness-meditation.

Lone oplever selv, hvordan yoga og meditation skaber balance, indre ro og glæde i livet.

Som menneske og som underviser er Lone nysgerrig og åben.

Lone har endvidere en baggrund som afspændings- og bevægelsespædagog og har flere års erfaring i at undervise i afspændingsteknikker og diverse bevægelsesfag.

Ved siden af sit virke som yoga- og mindfulnessinstruktør arbejder Lone i det daglige som logopæd.

Lone underviser i Yin yiga hos Indre ro
Få mere balance hos Indre ro yoga
Yogasal hos Indre ro