Kæreste DU

Vil du gerne modtage gaver fra universet? Så læs videre i denne blog

Vi glæder os nemlig til at dele en masse nye spændende oplevelser og muligheder med dig! Du kan danne dig et hurtigt overblik over vores nyheder i de nedenstående overskrifter.

Gaver fra universet – og de bliver ved med at komme

Fremover vil vi løbende tilbyde gratis gaver i nyhedsbrevets læsere fra Indre ro ONLINE’s medlemsunivers Vi håber, at du vil nyde dem

Ønsker du at være nærværende?

Månedens gave består af en yoga nidra (sovemeditation), som Lise lige har indspillet. Den har særligt fokus på at være nærværende og giver klarhed og ro.

Yoga nidra Jeg er nærværende med Lise Bach fra Indre ro

Fokus på piriformis syndrom

Lise har også lavet en yogavideo med fokus på piriformis syndrom. Den er blevet så populær, at vi har besluttet at dele den med jer alle i september måned.

Få alle gaver fra universet som medlem 

Vores gratisgaver fra universet bliver løbende udskiftet. Efterfølgende er tidligere gaver tilgængelige, når du melder dig ind i Indre ro ONLINE medlemsunivers.

Bliv en del af universet – HER

Yogavideoer, med fokus på særlige problemstillinger og diagnoser

Vi har i det hele taget fundet ud af, at der er stor efterspørgsel på yogavideoer, der har fokus på særlige problemstillinger og diagnoser. Det vil vi gerne finde tid til at prioritere. Lise er jo både yogalærer og fysioterapeut, ligesom Helene både er yogaterapeut og psykoterapeut. Vi tilbyder derfor masser af yoga med fokus på særlige problemstillinger i medlemsuniverset.

Klik her for at månedens gratis gaver fra universet  

Nye medlemsfordele i Indre ro ONLINE medlemsunivers

Design uden navn (33)

Vi har oprettet en række fordele til medlemmerne af Indre ro ONLINE’s medlemsunivers. Fx kan du spare 20 % på yogaterapi hos Helene (ONLINE eller i Odense) og 20 % på yogamassage eller eneundervisning i yoga hos Lise i Skagen. Derudover kan du købe et klippekort til terapi med Helene og spare 20 % på hypnose, NLP coaching eller psykoterapi. Både ONLINE og i Odense. Du opnår desuden rabat i forbindelse med Indre ro retreats. Der kommer løbende nye medlemsfordele.

Du kan læse mere om medlemsuniverset eller melde dig ind her

Vi har i sommerens løb offentliggjort en masse nyt i medlemsuniverset

Bogklubben – hvor vi deler øvelser og viden fra vores bøger. Indtil videre drejer det sig om bogen ”Vrede – en mulighed for forandring” samt e-bogen ”Hormon yoga”, som er GRATIS for alle medlemmer.  Derudover arbejder både Helene og Lise på nye bogprojekter, så der er mere på vej

Pranayama-åndedrættet, hvor vi deler en række dybdevirkende øvelser til at få styr på åndedrættet. Det er nemlig en hurtig vej til at fine Indre ro

Live streams – hvor man kan se eller gense vores tidligere live-optagelser

Yoga-lab – hvor vi går i dybden med en række yogastillinger.

Nye meditationer og yogavideoer

Forskellige online formater (1024 × 683px) (3)

Ny lækker Indre ro app

Med dit medlemskab følger en ny gratis app, som gør det nemt for dig at have universet med på farten via din telefon eller tablet. På den måde kan du fx lytte til vores sovemeditationer, når du har svært ved at falde i søvn.

Lad mig blive medlem af universet

Varme hilsener fra Lise Bach, Helene Lysekilde fra Indre ro ONLINE medlemsunivers