Indre visdom – Nytårs kursus

Update april 2022: Vores kære gamle Fru Fjordhøj gik desværre konkurs efter 2 år med Corona. Tak for mange gode år til Fjordhøj og alle jer der har været med.

Nytårs-retreatet er nu flyttet til en fantastisk ny lokation på Langeland. Vær med her Se her

Nytårs yogaweekend retreat i Danmark

Start året med at styrke din indre visdom.

Hvornår: Fredag den 20. januar kl. 15.30 til søndag den 22. januar 2023 kl. 12.00 

Yogaweekend i Danmark, Villa Fjordhøj

Hvor: Hotel Villa Fjordhøj, Rådmandsvej 23 B, 4230 Skælskør
Underviser: Helene Lysekilde, Indre ro
Pris: Fra 3.725 kr. Omfatter undervisning, to overnatninger, sauna og elverbad samt lækker økologisk vegetarisk mad (fuld forplejning).
Jeg vil med: Du kan sikre dig en plads ved at indbetale depositum.
Corona-guide: Du kan trygt booke plads. Se nederst!

Styrk din indre visdom

På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af indsigter og ro. Gennem Kundalini og Yin yoga, meditation og workshop går vi dybt og dykker ind i vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig).

Indre visdom

Via Kundalini yoga og meditation vækker vi sjælen og styrker intuitionen, som også kan kaldes ”sjælens nerve”. Via Yin yoga nærer og forkæler vi krop og sjæl og øver os på at finde ro med det, der er. Tillid til din indre visdom har stor betydning i mødet med livets udfordringer og kan hjælpe dig til at hvile i og stole på dig selv, når du går ”din vej” i livet.

Forkæl krop og sjæl 

Kroppen kaldes for sjælens tempel, og vi skal også forkæle og blødgøre kroppen med dejlige varme bade. Du kan glæde dig til to aftener med sauna og måske et dyp direkte i vinterfjorden. Desuden kan du komme i elverbad lørdag aften.

Og vi bliver forkælet med den lækreste vegetarmad, tilberedt af friske, lokale økologiske råvarer.

Weekenden er således en gave til dig, der ønsker en yoga- og wellness-weekend for både dig og din sjæl. Du sætter din krop og sjæl i centrum og får rum til selvforkælelse og ny selvforståelse, som du kan tage med dig ind i det nye år.

Yoga hos Indre ro Odense

Program for weekenden (forbehold for ændringer)

Program fredag

Kl. 15.30-16.30: Ankomst, indkvartering og kage
Kl. 16.30-19.00: Velkomst og Yin yoga og meditation for krop og sjæl
Kl. 19.00: Velkomstmiddag
Kl. 20.00: Sauna og måske dyp i fjorden

Program lørdag

Kl. 8.00-10.00: Kundalini yoga og meditation
Kl. 10.15: Brunch
Kl. 12.00-13.30: Workshop for indre visdom
Kl. 13.30-15.30: Stilhed og refleksion
Kl. 15.30: Te, kaffe, kage, frugt, grønt og boller
Kl. 16.30-18.30: Yin yoga og meditation for krop og sjæl
Kl. 18.30: Aftensmad
Kl. 19.30: Elverbad og sauna

Program søndag

Kl. 8.00-10.00: Kundalini yoga og meditation for intuitionen
Kl. 10.15: Brunch
Kl. 11.15-12:00 Afrejse

Vores hjem for denne weekend
Vi skal bo på Villa Fjordhøj, et kurhotel omgivet af en stor skøn naturgrund, der udgør den helt rette ramme for weekendens nytårstema. Du indkvarteres på et hyggeligt dobbeltværelse eller enkeltværelse. 

Villaen består af en gammel smuk hovedbygning og en mere moderne tilbygning, hvor der er eget bad og toilet i forbindelse med værelserne. Hvert værelse er unikt indrettet og navngivet af en ”gudfar” eller gudmor”, der også har indrettet værelset, fx ”Hjerterummet”, ”Venus”, osv. Villa Fjordhøj ligger i udkanten af Skælskør – tæt på stationen. Villaen er et rekreativt kursted, som er skabt med henblik på at give gæsterne mulighed for at blive tanket op med ny energi.

Bemærk: Villa Fjordhøj er en ældre rustik dame, lidt slidt nogle steder og samtidig fuld af historie, stemning og charme. Der kan være andre gæster end os i huset, men vi har (yoga)-Templet mv. helt for os selv.

Wellness og forkælelse

Ved fjordbredden ligger saunahuset, så man har mulighed for at hoppe i eller dyppe sig direkte i fjorden.  Ude på naturgrunden fyres der op for kedlen til ”Elverbadet” under stjernehimlen.

I sin egen selvstændige runde bygning findes ”Templet” – med højt til loftet. Her mødes vi til yoga, meditation og workshop.

Maden, som er vegetarisk og økologisk med lokale råvarer, er nærende og tilberedt med kærlighed.

Læs mere om dette unikke sted.

Jeg glæder mig til at dele denne weekend med dig og din sjæl.

Prisen inkluderer

  • Overnatning i værelse i den ønskede kategori (så længe ledige værelser haves)
  • Måltider
  • Sauna, elverbad og romerbad
  • ca. 9,5 times undervisning

Prisen inkluderer ikke

  • Transport til og fra Villa Fjordhøj
  • Leje af badekåbe (50 kr.)

Tilmelding, priser og betaling

Tilmeld dig via BOOKING.

Oplys venligst:

  • Dit fulde navn
  • Din mailadresse og dit telefonnummer
  • Hvilken type værelse, du gerne vil bo på (hvis der er en, du vil dele værelse med, oplyses dette i begge jeres tilmeldinger)
  • Oplys hvis du har særlige madhensyn
OBS Tilmelding efter først-til-mølle-princippet

Der plejer at være stor tilslutning til nytårs-retreat, så tilmelding i god tid anbefales. Tilmelding er gældende, fra vi har modtaget din betaling. Vi skal have modtaget din betaling senest én hverdag efter din tilmelding. Jo før du tilmelder dig, jo større chance for at du bliver indkvarteret i dét værelse, du foretrækker.

Værelsestyper:

1)  3.725 kr. delt dobbeltværelse (bad og toilet på gangen)*
2)  4.025 kr. eget værelse (bad og toilet på gangen)
3)  4.225 kr. delt dobbeltværelse (eget bad og toilet)
4)  4.625 kr. eget værelse (eget bad og toilet)

* Er du frisk på at dele værelse med en anden, men har du ikke en ”makker”, så ser jeg, om jeg kan finde en makker til dig. Hvis det ikke lykkes, betaler du for eneværelse.

Depositum:

Depositum på 1.825 kr. betales ved tilmelding. Du kan også indbetale hele beløbet ved tilmelding, hvis du foretrækker det.

Restbeløbet betales senest 4 uger før kurset

Betaling sker til:

MobilePay: 59713 eller konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)

Afbestillingsbetingelser:

Op til 4 uger før: Ved afbud op til 4 uger før mister du dit depositum. Har du indbetalt hele beløbet tilbagebetales restbeløbet.

Senere end 4 uger før: Ved senere afbud mister du det indbetalte beløb – du er dog velkommen til at give din plads til en anden.

Afbud pga. sygdom: Afbestillingsforsikring. Vi anbefaler at du tjekker med dit forsikringsselskab (afbestillingsregler i din rejseforsikring), hvordan du er dækket hvis du få dage før retreatstart, bliver testet positiv for covid-19 eller bliver syg og derved ikke kan deltage. De fleste forsikringsselskaber tilbyder som del af deres afbestillingsforsikring at dække udgifterne til dit retreat. Betingelserne kan være forskellige fra selskab til selskab. Dækker din egen forsikring ikke, kan du købe en afbestillingsforsikring for få hundrede kroner hos Europæiske HER, som dækker dig godt ind.

Særligt om Corona: Du kan trygt booke dette retreat: Hvis det er nødvendigt og muligt, vil vi gennemføre retreatet med særlige coronahensyn, fx reducere deltagerantallet og opfylde særlige krav ift. afstand og rengøring.

Corona hensyn: Du fremviser en negativ corona-test, som er mindre end 48 timer gammel ved retreatets begyndelse.

Hvis du er testet positiv for Covid, kan du ikke deltage. Du mister i så fald dit depositum og kan få resten af beløbet overført til et andet retreat.

I den tid retreatet varer, passer vi godt på hinanden og følger alle gældende retningslinjer. Hvis du er nervøs for at komme for tæt på andre, kan du få en maske eller et visir.

Du opfordres i øvrigt til at være ekstra påpasselig i forhold til kontaktsmitte i ugen op til retreatet, så vi sikrer, at alle kan føle sig trygge og rolige.

Bliver jeg tvunget til at aflyse kurset grundet force majeure – herunder epidemi eller pandemi –  deltagernes sikkerhed eller regeringens eller sundhedsmyndighedernes restriktioner og/eller anbefalinger, flyttes kurset til samme weekend året efter. De penge, du har indbetalt, overføres til dette kursus. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, tilbydes et alternativt Indre ro retreat.

  

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagerne på Nytårs retreat:

Pia skriver:

Tak for en dejlig weekend i skønne omgivelser! Det var helt fantastisk for mig at opleve kontrasterne i de to yogaformer, den dybe ro i yin yogaen og den kraftfulde energi i kundalini yogaen.

Der er ingen tvivl om, at der for mig er noget at komme efter i begge yoga former og måske især i kombinationen af dem. Jeg synes, du er en meget kompetent underviser, og kurset var bygget rigtig godt op. Det var så fint med dine teoretiske oplæg til de enkelte sessions, og så fint at mærke “den røde tråd” i weekendens tema: Indre visdom. Det gav stor mening for mig!

Det smukke rum (ude og inde), din kompetente guidning med både  blidhed og styrke, deltagernes entusiasme, ja hele atmosfæren var fortryllende!

Det er helt klart min hensigt, at jeg skal længere ad den vej, som du viste!

Tak for dine henvisninger og spillelister.

Tak for denne gang! ☀️

Susanne skriver: En fantastisk oplevelse. Du er en virkelig god underviser. Jeg har personligt oplevet, at min krop kan mere end jeg troede.

Effektfuldt og det er ikke sidste gang jeg booker et kursus.

Maria skriver: Tak for endnu en dejlig weekend med tid til ro og fordybelse i dejlige omgivelser. Det er godt for krop og sjæl.

Dorte skriver: Det var fantastisk at være afsted i 2019 – glæder mig til 2020. Det var virkelig en berigende oplevelse både for sind og krop – og et fantastisk sted. 

Anonym: FANTASTISK rejse at være på – de varmeste anbefalinger herfra.

Anonym: Det var bare hinanden Så godt. Der var en rød tråd igennem det hele.

Lisbeth skriver: Først TAK for en fantastisk weekend!

I to har et sublimt samspil, der fletter ind i hinanden og skaber nærhed, tryghed, varme og masser er kærlighed. Jeres overlap af hinanden passer super godt sammen og skaber en god struktur og sammenhæng på hele weekenden. Jeres miks af stræk i stillingerne samt lidt mere flow i andre stillinger er ren guf for sjælen.

Den aften I valgte at vi skulle være i stilhed var utrolig kærkommen og rigtig godt valgt. Det er rart at lære hinanden lidt at kende først og så gå i stilhed. Få snakket lidt af og så se indad. Det kan jo lade sig gøre på en forlænget weekend. Det var især rart, at vi måtte snakke sammen det første døgn, da vi var meget sammen allesammen til både skønne og lækre måltider og i de forskellige bade. Det er meget intimt og en lille snak sammen til en start i en sauna, kan løsne lidt op. Hvis behovet er at trække sig, så er der også mulighed for dette, så det er virkelig et rummeligt retræte.

Jeg glæder mig til næste retræte til jan 2020❤️❤️❤️

Spa og yoga retreat og yogaweekend med Indre ro
Yogasal templet yogaweekend med Indre ro i Danmark
Vintermorgen på Nytårs yogaweekend og retreat med Indre ro
Yoga ophold hos Indre ro Odense