Retræte om vrede Danakilde

Hvil i dig selv og din krop – omfavn forårets dybe forløsning

Yogaweekend med fornyet livskraft og dyb forløsning

Lukket for booking. Næste retreat på Danakilde er september – SE HER

Er du klar til at gå på opdagelse, og vil du opleve fornyet klarhed, afslappethed og fred i dig selv? Så kan det være, at dette retreat er noget for dig. Foråret indbyder os til at forløse gamle spændinger, vrede, handlingslammelse eller andre følelser, som har siddet fast i os. På den måde kan vi hvile i os selv og vores krop på ny, være modige og handlekraftige og lade livskraften strømme frit.

Retreatet afholdes på magiske og healende Danakilde Refugium. Stedet er noget helt særligt, og de unikke naturområder understøtter vores muligheder for at bruge forårets spirende energi som afsæt for vores dybe forløsning.

Kalder foråret også på dig? Så kan du finde flere detaljer nedenfor.

Danakilde Refugium, yogaweekend retreat i Danmark, 2023
Hvor: Danakilde Refugium, Rørbækvej 13, 7323 Give
Hvornår: Fra fredag den 10. marts 2023 kl. 15.30 til søndag den 12. marts kl. 12.00

Vrede retreat ONLNE

“Det er faktisk lidt af en milepæl for mig at få smerterne i kroppen sat i forbindelse med indestængt vrede. For jeg har altid vendt vreden indad. Nu føler jeg mig klar til at tage nye skridt mod det, jeg ønsker. Kærlig hilsen, Pernille Sommer”

Program (med forbehold for ændringer):

Fredag:

Kl. 15.30 – 16.30: Ankomst, indkvartering og snacks
Kl. 16.45 – 19.00: Velkomst og Yin yoga – lever og galdeblære
Kl. 19.15 – 20.00: Middag
Kl. 20.15 – 22.30: Sauna /spa ude i naturen, for dem der har lyst

Lørdag:

Kl. 08.00 –10.00: Kundalini yoga og meditation – forløsning og nyt mod
Kl. 10.00– 12.00: Brunch og pause
Kl. 12.00 – 13.30: Workshop: Indre ro i hverdagen
Kl. 13.30 – 14.00: Eftermiddagssnack / kage
Kl. 14.00 – 15.00: Pause – omvisning med Torsten for dem, der har lyst*
Kl. 15.00 – 17.00: Pause – tid til en lur eller en gåtur*
Kl. 17.00 – 19.00: Yin yoga – lever og galdeblære. Stilhed starter, og varer frem til morgenyoga
Kl. 19.15 – 20.00: Middag i stilhed
Kl. 20.15 – 20.45: Meditation i stilhed

Søndag:

Kl. 08.00 – 10.00: Kundalini yoga og meditation – forløsning af indre vrede
Kl. 10.00 – 11:00: Brunch
Kl. 11.00 – 12.00: Tak for denne gang og afrejse

*Pause lørdag: Du kan blandt andet nå forbi Rørbæk Sø, Skjern Å eller en af de mange skove i området. Du kan også meditere for dig selv i et træhus eller ved en af de mange healende stensætninger, der er opført rundt omkring på Danakildes store grund. Torsten fra Danakilde laver desuden en guidet omvisning i pausen for dem, der er interesserede i at høre om naturen og Danakildes unikke historie.

Helene Lysekilde - forfatter

Hvil i dig selv og din krop (uddybende)

Yoga og workshop med Helene Lysekilde:

På retreatet guider Helene dig igennem yoga sessioner til dyb forløsning samt en workshop, hvor hun deler ud af sine erfaringer med at skabe indre ro og fred i krop og sind.

Vi fordyber os i forårets element (som også kaldes ”det 5. element”, træelementet eller ”æter” i teorien om de fem elementer). Vi arbejder med forårselementets organer (lever og galdeblære), som blandt andet forbindes med vrede og evnen til at være modig og handlekraftig.

Vi arbejder med yoga og meditationer fra Helenes spritnye bog, som udkommer 1. marts 2023: ”Hvil i dig selv og din krop. Forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga”. Helene er også forfatter til bogen “Vrede – en mulighed for forandring”.

På workshoppen går vi desuden i dybden med, hvordan DU kan skabe en praksis (sadhana), der understøtter DIN indre ro og evne til at hvile i dig selv og din krop hjemme i hverdagslivet.

Kombinationen af Kundalini oh Yin yoga:

Vi arbejder med kombinationen af Kundalini og Yin yoga samt workshop-øvelser. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter, transformerer og frisætter dig, mens Yin yoga virker følelseshealende, giver ro og forløsning samt dyb restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og spirituelt udtryk, mens Yin yogaen virker mere afslappende. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Efter Kundalini yoga modtager du gong-bad meditation.

Danalde Yohga weekend

Her skal vi bo og forkæles:

At være på Danakilde Refugium er som at blive omfavnet. Maden er i top, og væsenerne på stedet – bådet dyr og mennesker – får dig til at føle dig som en del af familien. Stedet drives af Torsten og Rebekka, der begge er ildsjæle og møder dig med rummelighed og venlighed. Se Helenes blogindlæg: “Jeg kan ikke få armene ned over Danakilde Refugium“.

På Danakilde er der hjerterum, og stedet er designet til at understøtte ro, grounding og personlig udvikling. På Danakilde finder du sansehaver, healende stensætninger, meditationshuse i træerne, sauna, vildmarksbad og meget mere. Her har tre kilder deres udspring – og stedet er opkaldt efter den ene af dem: Danakilde. I kort gåafstand er du ved smukke Rørbæk Sø – og kort derfra møder du Gudenåens og Skjernåens udspring. På Danakildes enge møder du desuden heste, grise, katte, en hund og en enkelt ko.

Vi laver yoga i en af de smukke sale på stedet. Badeværelsesfaciliteterne er fælles. Der er 10 værelser til rådighed – samt 7 bæredygtige husvogne, der er produceret på Danakildes eget værksted. Bemærk, at nogle af værelserne kan være lejet ud til andre gæster.

Næring for krop og sjæl: maden

Maden er en kærlighedserklæring til krop og sjæl. Du kan se frem til mad lavet med kærlighed, madglæde og kreativitet. Maden er vegetarisk og økologisk baseret på lokale råvarer.

Danakilde butik - weekend med Helene Lysekilde

Transport:

Det tager cirka 75 minutter at køre til Danakilde fra Odense i bil. Fra Aarhus tager det cirka en time, og fra København tager det cirka 2 timer og 30 minutter. Der er direkte togforbindelse fra København til Thyregod station 2 timer og 45 minutter, stationen er 8 km fra Danakilde. Kommer du med tog, finder vi ud af afhentning.

Mulighed for fællestransport:  Hvis du har plads i bilen til en eller flere andre deltagere og gerne vil have selskab, må du meget gerne skrive det i tilmeldingsblanketten + skrive, hvor du kører fra.
Så sender vi info ud til hele gruppen med dit navn, mailadresse og telefonnummer ca. en uge før, så kan I selv koordinere.

Du får:

  • To overnatninger på skønne Danakilde Refugium i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
  • To gange middag
  • To gange brunch
  • To gange sødt eller snacks
  • Kaffe/te ad libitum
  • Smuk Yogasal med yogamåtter og udstyr (yogamåtte, klods og tæppe)*
  • Dejlige udendørs arealer med masser af plads til fordybelse, grounding og jordforbindelse
  • Sauna / spa
  • Sengelinned og håndklæder
  • ca. 10 timers undervisning med Helene Lysekilde

* Medbring din egen yogapølle eller meditationspude som støtte til Yin yoga. Kan også lejes på Danakilde for 40 kr.

Pris og booking – Hvil i dig selv og din krop weekend:

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse med din egen makker: 3.750 kr.

Tillæg ved eneværelse: 450 kr.

NYHED: Spar 225 kr. som medlem af Indre ro ONLINE Univers. Image result for gyldent hjerte emoji
Sådan opnår du din medlemsrabat: Log Ind i medlemsuniverset og book retreatet ved at anvende rabatkoden under “Mit medlemsunivers” “Mine medlemsfordele” . 

Booking, sådan gør du:

BOOK plads herunder (orange knap nederst eller øverst på siden).

Depositum og indbetaling:

Rate 1: 1.650 kr. betales ved tilmelding.
Rate 2: Betales 4 uger før retreatet.
Hvis I er 2, der deltager sammen, indbetaler I beløbet gange 2 på samme booking = 2.300 kr. depositum + 2 gange restbeløb 4 uger før. Restbeløbet trækkes automatisk 4 uger før på dit kort.

Afbestillingsbetingelser:

Op til 5 uger før: Hvis du er forhindret i at deltage, bedes du give besked senest 7 dage før indbetaling af rate 2, som ellers trækkes automatisk 4 uger før retreatet.
Ved afbud op til 5 uger før retreatet mister du dit depositum.  Ved senere afbud mister du det indbetalte beløb – du er dog velkommen til at give din plads til en anden – husk at give os besked.

Afbud pga. sygdom: Vi anbefaler, at du tjekker med dit forsikringsselskab, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg. De fleste forsikringsselskaber tilbyder som del af deres afbestillingsforsikring at dække udgifterne til dit retreat. Betingelserne kan være forskellige fra selskab til selskab. Dækker din egen forsikring ikke, kan du købe en afbestillingsforsikring for få hundrede kroner hos Europæiske HER, som dækker dig godt ind.

Bliver vi tvunget til at aflyse kurset grundet force majeure – herunder epidemi eller pandemi – deltagernes sikkerhed eller regeringens eller sundhedsmyndighedernes restriktioner og/eller anbefalinger, flyttes kurset til samme weekend året efter. De penge, du har indbetalt, overføres til dette kursus. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, tilbydes et alternativt Indre ro retreat.

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro – Se flere retreats og rejser HER

Kære Helene

Jeg siger også mange tak for en skøn skøn weekendFantastisk at det lykkedes og så sådan et lækkert sted. Jeg er dybt taknemmelig for at være så heldig at være en del af dine super givende arrangementer/undervisning. Det giver mig SÅ meget! ❤️Ovenikøbet også nye venskaberog lige nu nyder jeg “frugten” og er allerede på vej i seng -med en god bog. Træt på en god måde .

Glæder mig til vi ses igen

Kh Annitta

Annitta

Tak for en vidunderlig weekend på Danakilde. Jeg føler mig helt fyldt op af alt det bedste: Ro, yoga, varme, kærlige tanker. Super godt tilrettelagt med plads til ro og fordybelse. Kompetente og velforberedte yoga instruktører. Enormt veltilberedt og velsmagende mad.
Alt var bare helt i top. Kan varmt anbefale yoga retreats med Helene og Lise.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Betina

Betina
angst
Danakilde - Vrede retræte