Yoga hos Indre ro

Fra Yin til Yang med yoga – Hos Indre ro i Odense

Udbydes ikke i øjeblikket

Indre ro byder velkommen på dette nye ”Fra Yin til Yang med yoga”-hold. Holdet er for dig, som vil rejse med fra passivitet til aktivitet og fra aktivitet til passivitet igennem vores yogaforløb. Vi kunne også have kaldt holdet fra Ha (solenergi) til Tha (måneenergi) eller fra styrke til dyb restitution.

Denne særlige kombination styrker og restituerer dit nervesystem dybt, og hjælper dig til at forløse og skifte gear. For at skabe balance har vores nervesystem brug for både styrke og restitution. Vi kommer således ”hele vejen rund” på dette forløb.

Vores Yang yoga tager afsæt i Hatha yogaen. Her arbejder vi med styrke, åndedræt, nærvær og balance. Du vil møde dynamiske stillinger, der giver varme og styrke. Og rolige afslappende stillinger.

Yin yogaen er den dybtvirkende, restituerende yoga, der får dit nervesystem helt ned i gear. Dette giver mulighed for at stimulere dit bindevæv og giver en dyb forløsning.

På holdet går vi på opdagelse i kroppen og i nuet, øver fokus og nærvær. Vi veksler mellem hele Yin klasser og hele Hatha klasser. Du møder endvidere åndedrætsøvelser, meditation og dyb afspænding hver gang.

Du vil opnå øget ro og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget styrke og smidighed.

Max. 10 deltagere

Underviser:

Anne-Marie Brummerstedt

Tilmelding og betaling:

Find holdet på oversigten og tilmeld dig: TILMELD DIG

Fra Yin til Yang med yoga – praktisk:

Yogamåtte:

Du må meget gerne medbringe din egen yogamåtte. Alternativt kan du leje en yogamåtte hos Indre ro for 10 kr. Du kan også købe en yogamåtte hos os. Se yogaudstyr.

Skavanker:

Yoga er ikke en konkurrence, men handler om at arbejde der, hvor du er. Husk at lytte til kroppen og dine grænser, så du ikke kommer galt af sted. Hvis du har særlige skavanker, bedes du gøre os opmærksomme på det. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i yoga pga. skavanker, bedes du konsultere din læge.

Påklædning:

Tøj, der ikke strammer, som du kan bevæge dig i.

Spise:

Yoga er rarest på tom mave. Det er derfor en god idé ikke at have spist 2-3 timer før.  Hvis det ikke er til at holde ud, kan du spise noget let som fx knækbrød eller en banan.

Vi ses hos Indre ro

MBSR Mindfulness fyn Indre ro