Hvad sker der efter døden? Har vi levet før? Velkommen til Indre ro Podcast med Helene Lysekilde. Vil du møde en jordnær clairvoyant, som kan fortælle lidt om sit syn på nogle af livets store spørgsmål? En kvinde, som fungerer som jurist i staten. Og så samtidig lever i ”åndernes hus”. Hvordan mon hun får det hele til at hænge sammen? I denne podcast interviewer jeg Joan Jørgensen om hendes erfaringer med og syn på store eksistentielle spørgsmål: som livet efter døden, og om vi har levet i tidligere liv.

Lyt til podcasten om Livet efter døden herunder

Jeg interviewer Joan, fordi hun er en af de dygtigste clairvoyante, healere og trancemedier, jeg kender. Joan er desuden hypnose psykoterapeut, ligesom mig, og arbejder også med regression til tidligere liv via hypnose. Endelig er Joan også benhård jurist i hverdagen – og hun formår at balancere i både den åndelige og almindelige verden.

Joan fortæller blandt andet om:

  • Sig selv og sine erfaringer med regression til tidligere liv og livet efter døden
  • Hvordan hun egentlig får hverdagen til at hænge sammen med to umiddelbart modsatrettede verdener. Et helt almindelige liv som jurist i en topstilling. Og så arbejdet som clairvoyant og trancemedie i den metafysiske og åndelige verden
  • Hvad det vil sige, at vi har levet før og lever videre efter døden
  • Hvad vi kan bruge viden om vores tidligere liv til
  • Hvordan hun ved, at vi har levet før og lever videre efter den fysiske død
  • Hvordan hun anvender ”tidligere liv” i sit arbejde som terapeut / clairvoyant /medie
  • Hvilke oplevelser, som har gjort mest indtryk på hende i hendes arbejde med andres tidligere liv og livet efter døden

Det centrale for Joan er at hjælpe mennesker til at håndtere hverdagens udfordringer ved at gøre dem opmærksom på deres egne indre ressourcer, herunder deres tidligere liv og tilværelse som en sjæl i og udenfor deres fysiske krop.

Hun tror på, at vores tanker, følelser og erfaringer lever videre efter den fysiske død og at vi lever for evigt. Når man tror på, at der findes et liv efter den fysiske død, så er det nærliggende også at beskæftige sig med reinkarnation, altså tanken om at vi har levet i andre liv.

Joan tror, at vi efter den fysiske død lever nogle år i den åndelige verden, op til flere hundrede år, og at vi – for at lære og udvikle os – en gang imellem reinkarnerer her på jorden. Vi kan blandt andet bruge vores viden om livet efter døden og livet før fødslen til healing af psykiske og fysiske udfordringer.

En tidligere liv-session

En tidligere liv-session kan fx hjælpe mennesker med at forløse traumer fra tidligere liv samt at forstå de udfordringer, de har i dette liv ud fra oplevelser i tidligere liv.  En tidligere liv-session kan også give os ressourcer til at klare udfordringer i det nuværende liv og heale psykiske såvel som fysiske smerter.

Viden om tidligere liv og reinkarnation kan også hjælpe os til at få en bedre kontakt til vores indre kerne/sjæl og give os et bedre selvværd og mere selvkærlighed.

Mød Joan:

Du kan møde Joan på hendes hjemmesider www.joanhelle.dk og www.joan-joergensen.dk

(OBS! Nogle gange er siderne nede, det er fordi Joan har så travlt, at hun periodisk lukker sine hjemmesider, så prøv igen efter nogle måneder, hvis de ikke er tilgængelige)