Yoga og meditation hos Indre ro Odense

Mindfulness-meditation i Odense

Holdstart:

Tirsdag den 13. september kl. 18.30-20.15

Tirsdag den 22. november kl. 18.30-20.15

Skal du være med til mindfulness-meditation? Holdet er for dig, der har brug for et pusterum i din hverdag, hvor du kan lande i dig selv, din krop og dit sind og bare være. Holdet er både for dig, der har erfaring med meditation og ønsker at meditere i fællesskab med andre. Holdet er også for dig, der er helt ny. Og holdet er for dig, der tidligere har mediteret – er kommet fra det og gerne vil i gang igen.

Vi vil på dette kursus arbejde med forskellige mindfulness- og meditationsteknikker, som opøver din evne til at være til stede i nuet med din fulde opmærksomhed. Ofte er vores tanker i fortiden eller i fremtiden, og dyrebar nutid går derved tabt.  At få kontakt til sanserne i kroppen og bare være med det, der er i dette øjeblik på en venlig og ikke-dømmende måde, kan give dig en ny indsigt og kendskab til dig selv. Du kan derved øve dig i ”at være i stue med dig selv” på en god og tålmodig måde – også når livet er svært.

Kurset foregår i smukke rammer hos Indre ro i Odense i en uhøjtidelig og afslappet atmosfære og er tilrettelagt, så alle kan være med.

Underviser:

Lone Andersen

Tilmelding og betaling:

Find holdet på oversigten og tilmeld dig: TILMELD DIG

Yoga hos Indre ro Odense Yogaterapi

Mindfulness-meditation praktisk:

Yogamåtte og udstyr:

Du må meget gerne medbringe din egen yogamåtte. Alternativt kan du leje en yogamåtte hos Indre ro for 20 kr. Du kan også købe en yogamåtte hos os. Vi har også meditationsskamler  til salg Se yogaudstyr. 

Vi har skamler og puder, du kan sidde på i meditation. Vi har også stole, hvis det er bedre for dig.

Påklædning:

Tøj, der ikke strammer, som du kan være afslappet i.

Yoga og terapi hos Indre ro

Velkommen til Mindfulness-meditation hos Indre ro.

Vi glæder os til at se dig!