Er du stresset og udbrændt?

For mange er det sværeste at se stressen i øjnene. Stress kan nemlig være forbundet med skyld og skam eller følelsen af at have fejlet.

Når vi først erkender stressen, har vi som regel længe overhørt vores egne og kroppens signaler.

Når du tager hånd om din stress, tager du dig selv seriøst. Jeg sørger for, at du føler dig tryg og mødt, da jeg tror på, at det er vigtigt for, at terapien understøtter din forandring.

Ønsker du at få det anderledes?

Jeg hjælper året rundt mænd og kvinder, unge som ældre, med at håndtere stress. Jeg møder dig der, hvor du er i dit stressforløb, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Og jeg hjælper dig til at få det bedre og igen opleve mere klarhed og ro.

Hvad er din stress kommet af? Ligger der mere bagved, der skal bearbejdes?

Jeg kan hjælpe dig med at komme hele vejen rundt om din stress. Jeg kan også hjælpe, hvis du på mange måder er ovre dit stressforløb, men alligevel oplever, at der sidder en rest stress og uro tilbage i dit nervesystem, uden at du helt kan styre det.

Via psykoterapi, NLP-coaching og hypnoterapi kan vi undersøge årsagen til og niveauet af din stress og arbejde med at skabe en mere hensigtsmæssig hverdag for dig. Vi kan mobilisere nye ressourcer, skabe nye strategier og give dig redskaber, som øger din ro og afspænding. Vi kan samtidig arbejde med dyb forløsning i krop, sind og nervesystem.

Aktiverer dit parasympatiske nervesystem

Terapien arbejder dybt og aktiverer dit parasympatiske nervesystem. Det, at kunne skrue ned for kroppens alarmberedskab, er en forudsætning for at opleve ro og afspænding og sænker stresshormonerne i kroppen. Vi træner din evne til at fastholde roen i krop og sind.

Det kan i nogle tilfælde også være gavnligt at styrke dit selvværd, tage hånd om vrede, søvnproblemer og sorg og arbejde med selvtilgivelse mv. i forbindelse med et stressforløb.

Jeg har levet helt ekstremt. Nu kan jeg godt se, at jeg havde overset kroppens første 117 stresssymptomer. Da søvnen, som det sidste blev et problem, KUNNE JEG BARE IKKE MERE. Efter jeg gik ned med et brag for 2 år siden, var det bare lang vej tilbage.

Jeg skal ALDRIG tilbage til det liv jeg levede. Det har været meget dyre lærepenge.

Det går meget bedre nu. Tak for hjælpen, Helene. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig. Din app og medlemsuniverset har også hjulpet mig til at fastholde roen.

Mette – et liv i højeste gear førte til stress og udbrændthed

Har du nogle spørgsmål?

  Hvem er jeg?

  Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut en 4-årig seriøs og grundig uddannelse der gør mig til specialist i hypnose.

  Jeg er yogalærer, yogaterapeut, samt certificeret til at undervise i hormonyoga, Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

  Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

  Helene Lysekilde - forfatter

  Jeg har selv oplevet at være stresset, at være på den forkerte kurs både personligt og karrieremæssigt, gennemlevet dyb sorg, omprioriteret og har truffet valg om store livsændringer, også valg, der var meget smertefulde, selv om de var rigtige. I denne proces har terapi, hypnose, yoga, meditation og personlig udvikling været centrale for min forandring og for hendes evne til at lytte til og stole på sig selv.

  Book en tid med det samme
  og få hjælp til din stress