Yoga hos Indre ro Odense

Hatha yoga

Dette hold udbydes ikke i øjeblikket – find plads på andre hold her

På dette hold arbejder vi med yogastillinger (asanas), nærvær (mindfulness), åndedrætsøvelser (pranayama) og afslapning, herunder yoga nidra, en liggende meditation, der kan oversættes til “yogisk søvn”. Vi laver både øvelser, der får pulsen op, og øvelser, der giver ro.

Du vil blandt andet møde:

  • Solhilsener og andre øvelser, der fokuserer på kernemusklerne og styrker kroppen
  • Øvelser, der frigiver spændinger og bidrager til øget ro og balance i krop og sind
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Dybdeafspænding

Du vil opnå øget ro og overskud, få frigjort spændinger og opnå øget styrke og smidighed.

Underviser:

Anne-Marie Brummerstedt

Anne-Marie yoga hos Indre ro

Tilmelding og betaling:

(Tilmelding)

Praktisk:

Yogamåtte:

Medbring din egen yogamåtte. Alternativt kan du leje en yogamåtte hos Indre ro for 10 kr. Du kan også købe en yogamåtte hos os. Se mere her.

Skavanker:

I udgangspunktet kan alle være med til yoga. Yoga er ikke en konkurrence, men handler om at arbejde, der hvor du er. Det er dit ansvar at lytte til kroppen og dine grænser, så du ikke kommer galt af sted.

Hvis du har særlige skavanker, bedes du gøre os opmærksomme på det. Hvis du er i tvivl, om du kan deltage i yoga pga. skavanker, bedes du konsultere din læge.

Påklædning:

Tøj, der ikke strammer, som du kan bevæge dig i. Yoga foregår på bare tæer, og gerne uden briller. Medbring strømper og tæppe til afspænding.

Spise:

Yoga er rarest på tom mave. Det er derfor en god idé ikke at have spist 2-3 timer før.  Hvis det ikke er til at holde ud, kan du spise noget let som fx knækbrød eller en banan.

Yoga hos Indre ro i odense