Ny yogabog fra Indre ro fejres 26. august

Gratis yoga event (se replay) i anledningen af min nye yogabog.

JUHU JUHU JUHU min nye yogabogHvil i dig selv og din krop – forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga” er på gaden.

Vær med på replay herunder. Jeg fortæller lidt om bogen, inden vi sammen lærer at hvile i os selv med 2 af de forløsende yogaprogrammer fra bogen.

Indholdet på dagen:

  • Hvorfor har jeg skrevet yogabogen?
  • Hvorfor og hvordan kan yoga hjælpe os af med spændinger og håndtering af svære følelser?
  • Yoga for mod og handlekraft
  • Guidning i Kundalini yoga
  • Guidning i Yin yoga
  • Hvordan kan du bruge yogabogen til at hvile i dig selv?
  • Få svar på dine spørgsmål

Mere om yogabogen  

Bogen er en håndsrækning til dig, der er anspændt i din krop. Og til dig, der møder følelser, som du har svært ved at håndtere.

Yoga programmerne kan blandt andet hjælpe dig, som gerne vil slippe af med en gammel vrede, der har sat sig som muskelspændinger. Det er ikke sikkert, at du har opdaget, at det er vrede eller andre uforløste følelser, der er skyld i dine spændinger. Men det kan være tilfældet, hvis du ofte oplever hovedpine, rastløshed, ubehag i maven mv.

Uanset årsagen til dine spændinger kan yoga hjælpe dig med at hvile i din krop, så du får en mere afslappet hverdag. Den henvender sig både til nybegyndere og øvede, og jeg har blandt andet fyldt to kapitler med gode tips til dig, der gerne vil gøre yogaen til et mere regelmæssigt element i en travl hverdag.

Bogen trækker på mine erfaringer som hhv. yogalærer, yogaudøver og terapeut med speciale i håndtering af svære følelser.

Yogafest som replay – yoga for mod og handlekraft 

Udløber af min tidligere selvhjælpsbog

Bogen er en udløber af min tidligere selvhjælpsbog ”Vrede en mulighed for forandring”. Da jeg skrev denne bog blev jeg nemlig – igen, igen – opmærksom på, hvor vigtigt det er at få vores krop og nervesystem med i vores personlige forandringsprocesser. Derfor har jeg nu udfoldet det fysiske perspektiv i en bog for sig selv. Det synes jeg, at yogaen fortjener.

Jeg glæder mig til at se dig til yoga og forklare mere…  

Varme hilsener,

Helene fra Indre ro

Fejring ny yogabog hos Indre ro
Fejring ny yogabog