Jordforbindelse, rødder og fundament
– Yogaweekend retreat i Danmark

– Styrk dit fundament, slå rødder og forny jordforbindelsen.

Giv dig selv en nærende oplevelse med yoga, meditation og næring for krop og sjæl

Indre ro retreat til Danakilde med Helene Lysekilde

Danakilde Refugium, yogaweekend retreat i Danmark

 

Vil du styrke din jordforbindelse, slå dybe rødder i moder jord og dermed styrke hele dit fundament?

Er du vild med at gå dybt ind i yogaens og meditationens verden og arbejde med dig selv? Er du til natur, healing og ro? Til nærende vegetarisk mad, der styrker kroppen og sjælen? Så læs videre.

Program:
(med forbehold for ændringer)

Fredag:

Kl. 15.30 – 16.30: Ankomst, indkvartering og snacks
Kl. 16.45 – 19.00: Velkomst og Yin yoga samt yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder
Kl. 19.15 – 20.00: Middag
Kl. 20.15 –22.30: Sauna /spa ude i naturen, for dem der har lyst

Lørdag:

Kl. 08.00 –10.00: Kundalini yoga og meditation for et stærkt fundament
Kl. 10.00– 12.00: Brunch og pause
Kl. 12.00 – 13.30: Workshop: Jordforbindelse og fundament
Kl. 13.30 – 14.00: Eftermiddagssnack / kage
Kl. 14.00 – 15.00: Pause – omvisning med Torsten for dem, der har lyst*
Kl. 15.00 – 17.00: Pause – tid til en lur eller en gåtur*
Kl. 17.00 – 19.00:  Yin yoga og yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder. Stilhed starter og varer frem til morgenyoga.
Kl. 19.15 – 20.00: Middag i stilhed
Kl. 20.15 – 20.45: Meditation i stilhed

Søndag:

Kl. 08.00 – 10.00:  Kundalini yoga og meditation et stærkt fundament
Kl. 10.00 – 11:00: Brunch
Kl. 11.00 – 12.00: Tak for denne gang og afrejse

*Pause lørdag: Du kan blandt andet nå forbi Rørbæk Sø, Skjern Å eller en af de mange skove i området. Du kan også meditere for dig selv i et træhus eller ved en af de mange healende stensætninger, der er opført rundt omkring på Danakildes store grund.

Torsten fra Danakilde laver desuden en guidet omvisning i pausen for dem, der er interesserede i at høre om naturen og Danakildes unikke historie.

Datoer

22. september – 24. september 2023
Fra fredag kl. 15.30 til søndag kl. 12.00

Adresse: Danakilde Refugium, Rørbækvej 13, 7323 Give

Med et stærkt fundament er det SÅ meget lettere at tackle livets udfordringer, udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen og universet, at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre… Denne weekend tanker vi op med fornyet næring, så vi kan stå endnu stærkere i livet og os selv.

Din guide er Helene Lysekilde fra Indre ro, og dine værter er det unikke Danakilde Refugium – hvor du kan nyde de smukke naturomgivelser og lade dine rødder synke dybere ned i jordens mørke muld, samtidig med, at du går på opdagelse i dig selv.

Uddybende forklaring om weekendens tema

Styrk dit fundament, slå rødder og forny jordforbindelsen

I denne weekend går vi dybt ind i yogaens og meditationens verden for at styrke vores fundament, vores rødder og vores jordforbindelse. Med et stærkt fundament vælter vi ikke i modgang. Vi tvivler heller ikke hele tiden på os selv, så vi aldrig rigtigt når ud over rampen. Fra et stærkt fundament er det derimod lettere at stå stærkt og hvile i at være dem, vi er.

Der er meget visdom og styrke at hente, når vi sætter fokus på ”jordelementet” og kroppens nederste chakraer (energicentre), også kaldet ”den nedre trekant”. Vi tilføjer energi til ”den nedre trekant” og styrker fundamentet, så vi kan stå stærkt i os selv og i verden.

Nøgleord for retreatet er: fundament, rødder og jordforbindelse samt de tre nederste chakraer, som forbindes med tryghed, nydelse og kreativitet samt selvværd/selvfølelse.

Du vil møde meditation, Yin yoga, Kundalini yoga, gong-bad stilhed og workshopøvelser.

Yoga & Workshop

Underviser Helene Lysekilde har specialiseret sig i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller et koncept med fx supplerende workshops.

Hun holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter og transformerer dig, mens Yin yoga er yoga, som giver dig mulighed for healing og restitution. Kundalini yoga har et traditionelt og mere spirituelt udtryk, mens Yin yogaen vil blive guidet, så den understøtter healing, omsorg og skabelse af jordforbindelse for kop og sjæl. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen.

Helene er desuden hypnose psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle som de fantastiske væsener, vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering og hypnose.

Danakilde refugium

Her skal vi bo og lade os forkæle

At være på Danakilde refugium er som at blive omfavnet. Maden er i top, og væsenerne på stedet – både dyr og mennesker – får dig til at føle dig som en del af familien. Stedet drives af Torsten og Rebekka og flere ildsjæle,  som møder dig med rummelighed og venlighed. Se Helenes blogindlæg: “Jeg kan ikke få armene ned over Danakilde Refugium“.

På Danakilde er der hjerterum, og stedet er designet til at understøtte ro, grounding og personlig udvikling. På Danakilde finder du sansehaver, healende stensætninger, meditationshuse i træerne, sauna, vildmarksbad og meget mere. Her har tre kilder deres udspring – og stedet er opkaldt efter den ene af dem: Danakilde. I kort gåafstand er du ved smukke Rørbæk sø – og kort derfra møder du Gudenåens og Skjernåens udspring. På Danakildes enge møder du desuden heste, grise, katte, en hund og en enkelt ko.

Vi laver yoga i en af de smukke sale på stedet. Badeværelsesfaciliteterne er fælles. Der er 11 værelser til rådighed – samt 7 bæredygtige husvogne, der er produceret på Danakildes eget værksted.

Danakilde har sit eget savværk og bygger også selv deres træhuse, yogasale og meget mere. Glæd dig til at opleve stedet: Det er noget helt særligt.

Danalde Yohga weekend

Transport

Det tager cirka 75 minutter at køre til Danakilde fra Odense i bil. Fra Aarhus tager det cirka en time, og fra København tager det cirka 2 timer og 30 minutter. Der er direkte togforbindelse fra København til Thyregod station 2 timer og 45 minutter, stationen er 8 km fra Danakilde.

Fællestransport:  Hvis du har plads i bilen til en eller flere andre deltagere og gerne vil have selskab, må du meget gerne skrive det i tilmeldingsblanketten + skrive, hvor du kører fra. Så sender vi info ud til hele gruppen med dit navn, mailadresse og telefonnummer ca. en uge før, så kan I selv koordinere.

Maden

Næring for krop og sjæl

Maden er en kærlighedserklæring til krop, sind og moder jord. Du kan se frem til en nærende og livsglad forplejning, som understøtter det koncept vi arbejder med dvs. jordforbindelse. Maden er vegetarisk og økologisk baseret på lokale råvarer – og madglæde.

Danakilde - Vrede retræte

Du får:

  • To overnatninger på skønne Danakilde Refugium i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
  • To gange middag
  • To gange brunch
  • To gange sødt eller snacks
  • Kaffe/te ad libitum
  • Smuk Yogasal med yogamåtter og udstyr (yogamåtte, klods og tæppe)*
  • Dejlige udendørs arealer med masser af plads til fordybelse, grounding og jordforbindelse
  • Sauna / spa
  • Sengelinned og håndklæder
  • ca. 10 timers undervisning med Helene Lysekilde

* Medbring din egen yogapølle eller meditationspude som støtte til Yin yoga. Kan også lejes på Danakilde for 40 kr.

Priser & booking

Værelser

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse med din egen makker: 3.750 kr.

Tillæg ved eneværelse: 450 kr.

Booking

Depositum og indbetaling

Rate 1 betales ved booking 1.650 kr.
Rate 2 betales 4 uger før retreatet.
Hvis I er 2 der deltager sammen, indbetaler I beløbet gange 2 på samme booking = 2.300 kr. depositum + 2 gange restbeløb 4 uger før. Restbeløbet trækkes automatisk 4 uger før på dit kort.

Afbestillingsbetingelser:

Op til 5 uger før: Hvis du er forhindret i at deltage, bedes du give besked senest 7 dage før indbetaling af rate 2, som ellers trækkes automatisk 4 uger før retreatet.
Ved afbud op til 5 uger før retreatet mister du dit depositum.  Ved senere afbud mister du det indbetalte beløb – du er dog velkommen til at give din plads til en anden – husk at give os besked.

Afbud pga. sygdom: Vi anbefaler, at du tjekker med dit forsikringsselskab, hvordan du er dækket, hvis du bliver syg. De fleste forsikringsselskaber tilbyder som del af deres afbestillingsforsikring at dække udgifterne til dit retreat.

Betingelserne kan være forskellige fra selskab til selskab. Dækker din egen forsikring ikke, kan du købe en afbestillingsforsikring for få hundrede kroner hos Europæiske HER, som dækker dig godt ind.

Bliver vi tvunget til at aflyse kurset grundet force majeure – herunder epidemi eller pandemi – deltagernes sikkerhed eller regeringens eller sundhedsmyndighedernes restriktioner og/eller anbefalinger, flyttes kurset til samme weekend året efter.

De penge, du har indbetalt, overføres til dette kursus. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, tilbydes et alternativt Indre ro retreat.

Hvad siger tidligere deltagere?

Kære Helene

Jeg siger også mange tak for en skøn skøn weekendFantastisk at det lykkedes og så sådan et lækkert sted. Jeg er dybt taknemmelig for at være så heldig at være en del af dine super givende arrangementer/undervisning. Det giver mig SÅ meget! ❤️Ovenikøbet også nye venskaberog lige nu nyder jeg “frugten” og er allerede på vej i seng -med en god bog. Træt på en god måde .

Glæder mig til vi ses igen

Kh Annitta

Annitta

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kære Helene

Tusind tak for en fantastisk weekend. Er helt overvældende af den positive oplevelse af at kombinere yin yoga og kundalini yoga sammen…..du er så dygtig til at lære fra dig og fortælle det, du brænder for……tak for det…..

Jeg er blevet fyldt op med selvkærlighed og ro……..der er så meget jeg kan tag med hjem til eget brug.

Omgivelserne var helt perfekte, maden var  I top. Kan varmt anbefale det til alle.

Tak til “Indre Ro”

Mvh Grace

Grace

TAK for en rigtig dejlig weekend. Vi kom uden de store forventninger, men trængte til at gøre noget godt for os selv og tænkte at en weekend med yoga var det rigtige. Det var det!

Vi er super-ømme i kroppene stadigvæk, da vi ikke havde fået rørt os spor i lang tid… én af grundene til at vi skulle kickstartes og tog afsted.

Nu håber vi at kunne bevare den gode vane og holde yoga, bevægelse og dybe vejrtrækninger ved lige.

Stedet var helt ideelt og maden fantastisk. Der kommer vi gerne igen.

Gode hilsner & TAK for nogle gode dage.

Ruben & Susanne

Galleri