Body, mind, spirit hos Indre ro Odense

Hvordan håndterer vi stress i en hektisk hverdag?

Foredrag eller workshop til virkshomheder om mindfulness og håndtering af stress i hverdagen

I en verden mange store krav og et højt tempo efterspørger flere og flere redskaber, der kan understøtte mere ro som et modtræk til et stressende liv. Men hvordan skaber vi plads til stilhed, indre ro og fordybelse i både vores privatliv og arbejdsliv?

Målet med dette foredrag er at inspirere dig til at skabe rum for fordybelse og indre ro, ved at integrere meditation som en fast del af din hverdag.

Du vil du blive præsenteret for værktøjer til fordybelse, meditation og stilhed, så du kan opnå mere ro, nærvær og samhørighed. Desuden møder du værktøjer til at forbedre kommunikation og skabe bedre relationer.

Vi har dialog om metoderne, som bliver præsenteret og øvet i løbet af foredraget eller workshoppen. Vi drøfter hvordan stilhed, fordybelse og indre ro spiller sammen og kan forstærke hinanden positivt. Du vil på din egen krop få mulighed for at opleve effekten af meditation og mindfulness. I løbet af aftenen bringer vores dialog os også rundt og fordomme og forbehold ift. meditation og mindfulness, og afmystificerer værktøjerne.

Denne workshop eller dette foredrag skræddersyes til individuelle virksomheder efter behov.  Kontakt os for at høre mere.

Vi har tidligere afhold foredrag/workshops om mindfulness, stresshåndtering og ro hos fx  Fyns Musikskoler, Odense Kommune, Frivillige Centre, Colourbox og på Folkeuniversitetet.

Kursus og workshop hos Indre ro i Odense