Kundalini yoga

Der er pt. ingen kundalinihold planlagt. Du kan dog arbejde med Kundalini yoga i eneforløb eller som del af yogaterapi, eller på Yin & Kundalini yoga holdet. Se vores andre hold her

Kundalini yoga er en dynamisk og energisk yogaform med et traditionelt udtryk. Vi arbejder med programmer, kriya, som har et bestemt fokus hver gang. Ud over yogastillinger og åndedrætsøvelser møder du b.la.: mantra, meditation  og understøttende kundalinimusik som en integreret del af yogapraksisen.

Kundalini yoga er for alle mennesker, som ønsker mere energi, klarhed, overskud, robusthed, styrke og livsglæde. Kundalini yogaen kaldes ofte for: bevidsthedsyoga, yoga for styrke, yoga for visdom, og den kan bruges som en dyb rejse ind i dig selv og understøtte dig i at udleve dit potentiale. Dvs. at denne yoga også kan bruges som en selvudvikling, og den indeholder en meget dyb livsfilosofi. Samtidig er det en yoga, som hellere skal opleves end forklares.

Kundalinien har et mere traditionelt/spirituelt udtryk end mange andre yogaformer. Med denne yogaform bryder vi igennem vores begrænsninger og kommer tilbage til vores egen kerne. Det samme kan man måske sige om alle yogaformer, men man siger, at rejsen går hurtigere med Kundalini yoga.

Kundalini yoga blev formidlet og bragt til vesten af Yoga Bajhan i 1968.

Underviser: Helene Lysekilde, KRI certificeret yogalærer.

Pris:

Tilmelding:

  1. Udfyld bookingformularen HER 
  2. Overfør SAMTIDIG (eller senest 48 timer efter) det fulde beløb til vores MobilePay: 59713 eller Konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)
  3. Vi sender en bekræftelse, når vi har modtaget tilmelding og betaling

Praktisk:

Yogamåtte: Medbring egen yogamåtte – ellers er du velkommen til at leje en måtte hos Indre ro for 10 kr. kontant pr. gang. Du kan også købe en yogamåtte hos Indre ro. Se mere her

Påklædning: Behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

Bindende tilmelding: Tilmeldingen til forløbet er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud, men kan videregives til en anden uden ekstra afregning.

Hvor: Vi ses hos Indre ro i “baghuset” (gå gennem opgangen),  Skt. Jørgens gade 119, 5000 Odense. Du kan parkere gratis på gaden. 

Yoga silhoutte Indre ro Odense
Yogasal hos Indre ro
Yoga silhoutte Indre ro Odense