Søvnmangel – søvnbesvær – søvnløshed

Er det blevet en besværlig kamp at skulle sove? Eller har du ligefrem udviklet søvnangst?

Du er ikke alene… Få hjælp med hypnoseterapi i Odense.

Som regel vil du hurtigt begynde at sove bedre, når du gør noget ved dit søvnproblem. Året rundt hjælper jeg mænd og kvinder til at få det anderledes med deres nattesøvn.

Jeg møder dig, der hvor du er, så du føler dig tryg, set, hørt og mødt. Det kan være svært at tage det første skridt og få hjælp – derfor er det vigtigt, at det bliver en god og støttende oplevelse.

Jeg ved, hvad jeg har med at gøre, og søvn er et område, som jeg særligt brænder for. På min 4-årige Hypnose Psykoterapeut uddannelse skrev jeg speciale om behandling af søvnbesvær med blandt andet hypnose.

Mit hemmelige våben er yoga nidra

Sådan kan jeg hjælpe dig med dit søvnproblem

Via terapi (fx NLP-coaching, hypnoterapi og psykoterapi) undersøger vi årsagen til og formen på dit søvnproblem, og hvordan den kommer til udtryk og påvirker dit liv. Det kan være relevant at komme omkring søvnhygiejne og soverutiner samt at skabe nye strategier, overbevisninger og tankemønstre, som kan hjælpe dig til at sove anderledes.

Vi kan evt. forløse gamle oplevelser, følelser eller traumer, som forstyrrer dit nervesystem og din underbevidsthed om natten.

Via terapi og øvelser hjælper jeg dig til at få ro i dit nervesystem og sænke kroppens angstberedskab, så det er lettere at falde i søvn og fastholde søvnen, så du kan vågne med fornyet overskud.

Det er en god ide at arbejde målrettet med dit søvnbesvær, da du på den måde hurtigt vil opleve, at der sker en forskel. Det kan ofte også være gavnligt at arbejde med stress, håndtering af store omvæltninger i dit liv, sorg, vrede, bekymringer eller andre ting, som påvirker din søvnkvalitet.

Det er ikke til at tro. Men jeg sover bedre end jeg har gjort i 20 år. Det er sjældent jeg vågner i angst.
Og når det sker, har jeg redskaberne til at tage hånd om det. Tak, Helene

Susanne – Søvnangst

Har du nogle spørgsmål?

  Hvem er jeg?

  Jeg hedder Helene Lysekilde (1976) og er indehaver af Indre ro. Uddannet master hypnoseterapeut og master NLP-coach fra Hypnose Skolen, samt uddannet hypnose psykoterapeut en 4-årig seriøs og grundig uddannelse der gør mig til specialist i hypnose.

  Jeg er yogalærer, yogaterapeut, samt certificeret til at undervise i hormonyoga, Reiki healer, forfatter og oprindeligt uddannet antropolog.

  Jeg har i 13 år arbejdet med udvikling og store forandringsprocesser indenfor social- og sundhedsområdet – med sundhedsfremme og forebyggelse, psykiatri og voldsforebyggelse i kommune, stat og styrelse. I dag er jeg beskæftiget på fuld tid i Indre ro.

  Helene Lysekilde - forfatter

  Jeg har selv oplevet at være stresset, at være på den forkerte kurs både personligt og karrieremæssigt, gennemlevet dyb sorg, omprioriteret og har truffet valg om store livsændringer, også valg, der var meget smertefulde, selv om de var rigtige. I denne proces har terapi, hypnose, yoga, meditation og personlig udvikling været centrale for min forandring og for hendes evne til at lytte til og stole på sig selv.

  Book en tid med det samme og få bedre søvn