Yogabog: Hvil i dig selv og din krop

Yogabog: Hvil i dig selv og din krop
Yogabog fra Indre ro

Hvil i dig selv og din krop – forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga

Af Helene Lysekilde Goldberg

Er du anspændt i din krop? Er der følelser, du har svært ved at håndtere? Kunne du godt tænke dig at slippe af med gammel vrede, der har sat sig som muskelspændinger? Oplever du hovedpine, rastløshed eller ubehag i maven? Eller drømmer du om at blive en mere afslappet udgave af dig selv og hvile i din krop?

Nu er der hjælp at hente med denne yogabog, hvor Helene Lysekilde Goldberg viser, hvordan du kan få det anderledes og opnå en dyb forløsning i kroppen og sindet. Bogen trækker på hendes erfaringer som hhv. yogalærer og terapeut med speciale i håndtering af svære følelser.

”Det var faktisk lidt af en milepæl for mig at få sat mine kroniske smerter i forbindelse med indestængt vrede. For jeg har altid vendt vreden indad. Nu føler jeg mig klar til at tage nye skridt mod det, jeg ønsker.” Pernille Sommer, yogaelev.

Bogen koster 199 kr. 

Køb bogen her, og få den sendt direkte fra forlaget.

Eller afhent bogen hos Indre ro i Odense og spar porto.

Eller blive en del af Indre ro ONLINE og opnå 50 kr. i medlemsrabat på bogen.

Om forfatteren

Helene Lysekilde Goldberg er din guide på rejsen ind i kroppen. Siden 2016 har hun været indehaver af virksomheden Indre ro, der hjælper mennesker med at finde hjem i sig selv, når de trænger til mere ro og balance i krop, sind eller sjæl. Hun er yoga- og meditationslærer samt yogaterapeut, reg. psykoterapeut, NLP-master practitioner og master hypnoterapeut. Hun er endvidere antropolog og har tidligere arbejdet inden for social- og sundhedsvæsenet. Hun er forfatter til bogen ”Vrede – en mulighed for forandring”.

Bliv guidet af Helene i Indre ro Medlemsunivers. Se her