Hypnose og NLP coaching hos Helene Lysekilde fra Inde ro Odense. Hypnose er en metode der kan bruges til at understøtte den forandring du ønsker. Angst, smerter, selvværd og selvtillid.

Foredrag om hypnose

Myter og fakta om hypnose 1½ time

Hypnose/hypnoterapi er en blid og særdeles effektfuld metode til at skabe forandringer og arbejde med selvudvikling, især når metoden anvendes i en tilladende form og kombineres med coaching.

Det der gør hypnose så effektiv er, at man via trance arbejder med det ubevidste sind (sædet for automatiske reaktioner, erindringer, følelser og personlighedsmønstre) på en blid og nænsom måde. Men få behandlingsformer er omgærdet af så mange myter, som hypnose.

Kom og hør, hvad der er myter, og hvad der er fakta. Du får mulighed for at prøve metoden, men ingen trækkes frem og udstilles (dvs. ingen scenehypnose). Der serveres te og frugt.

Kommende foredrag:

Næste gang LIVE ONLINE (Tilmelding INDRE RO ONLINE)

Kan også bookes af private grupper (Kontakt os vedr. pris)

Skræddersyet foredrag

Vi skræddersyer gerne foredrag til jer om hypnoterapi og NLP coaching ud fra jeres behov og ønsker. Foredraget kan være en generel introduktion til hypnose og NLP coaching eller sætte fokus på specifikke metoder eller temaer (ingen scenehypnose).

Skræddersyet foredrag v. Helene Lysekilde

Helene Lysekilde er uddannet på Hypnose Skolen/psykoterapeutakademiet en af Danmarks mest seriøse og førende uddannelser inden for hypnose. Hypnose Skolen/Psykoterapeut Akademiet er pt. den eneste skole i Danmark, der fra Sundhedsstyrelsen har opnået anerkendelse til at registrere hypnose psykoterapeuter (titlen ”Reg. Psykoterapeut”)– hvilket stiller omfattende krav til skolen ift. uddannelse, kvalitet, supervision og egenterapi mv.

Helene Lysekilde fra Indre ro
Helene Lysekilde
Helene Lysekilde er psykoterapeut, certificeret Master Hypnoterapeut & Master NLP Practitioner fra Hypnose Skolen, en kvalitetsuddannelse i Danmark. Helene er RAB-godkendt i hypnose.
Medlem af FadP
Master Hypnoterapeut
NLP Master Practitioner
Medlem af DAKOBE