Lotushaven hos Indre ro

Faciliteter

Indre ro råder over følgende faciliteter:

Yogasalen:

Yogasalen sætter rammen for, at du kan fordybe dig i yoga og meditation, og salen er bygget til formålet.
Her er masser af lys og højt til loftet, så du kan roligt vende blikket indad, for her handler det om dig.

Spa hos indre ro i Odense

Lotushaven:

Lotushaven er anlagt med afslapning og velvære for øje, med det formål at bidrage til dit velvære. I Lotushaven kan du synke ned i den dejlige spa under åben himmel eller nyde den skønne finske sauna. Når vejret er til det, kan du også lægge dig og nyde solen på en af de behagelige liggestole eller tage et koldt brusebad i udebruseren.

Du befinder dig centralt i Odense by, i et af byens ældste kvarterer, og alligevel er du omsluttet af en oase af velvære, som du måske troede, du skulle længere ud på landet for at finde.

Velkommen i Lotushaven.

Lotus Bed and Breakfast (B&B):

Her kan du overnatte, hvis du ønsker personlig udvikling, yoga eller et spaophold. I det lille romantiske Lotusværelse har plads til to i den gode dobbeltseng. Derudover findes der et gammeldags sminkebord og et lille bord med plads til to, hvor du/I kan spise eller bare hænge ud. Der er gratis kaffe og te på værelset.

Der er direkte adgang til badeværelse med bruser fra Lotusværelset. Badeværelset deles kun med yogasalen og klinikken, hvilket betyder, at du/I har det for dig/jer selv det meste af tiden. Velkommen i vores B&B.

Klinikken:

Den hyggelige klinik er indrettet med henblik på, at du kan føle dig godt tilpas.

Her finder du et samtalebord, en briks og en behagelig lænestol, så du kan vælge, om du vil ligge eller sidde under hypnosen.

Vores klinik tilbyder personlig udvikling via hypnoterapi og NLP coaching.

Velkommen hos Indre ro i Odense
Yogasal hos Indre ro
Indre ro i Odense udendørs
B&B hos indre ro i Odense
Hypnose lokale hos Indre ro i Odense