Lotushaven hos Indre ro

Lotus B&B

Lotus bed and breakfast

Du befinder dig centralt i Odense, i et af byens ældste kvarterer, og alligevel er du omsluttet af en oase af velvære, som du måske troede, du skulle længere ud på landet for at finde…

Lotusværelset er indrettet med afslapning og velvære for øje. Lotus bed and breakfast er beliggende i den gamle og historiske Skt. Jørgens Gade i Odense C. Slentrer du en tur op ad vejen, kan du nyde de mange gamle charmerende byhuse i forskellige farver. Mange af husene er gamle handelshuse, i Skt. Jørgens Gade 119 har der fx været grønthandler, mens nabohuset var et ishus.

Det gamle gadebillede giver dig måske følelsen af, at du befinder dig i en lille historisk tidslomme – i en anden tid, et helt andet sted – dejlige rammer for afslapning, hvor du alligevel er tæt på al ting. Er du til røde kinder, frisk luft og gåture, er byhuset placeret lige ved et stisystem og grønne områder langs Odense Å. Her kan du gå kilometer efter kilometer langs vandet.

Fra hoveddøren nås gågaden og de mange trækplastre, som Odense Centrum har at byde på, på få minutter.

Gågaden nås på ca. 15 minutter på gåben. Vi stiller også cykler til rådighed.

Hjerteligt velkommen som gæst – en oase af velvære venter forude!

Ophold i B&B

Når du/I bor som gæst i vores bed and breakfast, byder vi dig/jer velkommen til yogaundervisning eller i spa . Du/I er også velkommen til at booke en tid til hypnose eller NLP coaching.

Spaophold

Overnat i vores hyggelige B&B i Lotusværelset og nyd samtidig vores spa og sauna i Lotushaven.

Yoga B&B

Overnat i vores hyggelige B&B i Lotusværelset og nyd samtidig 75 minutters yoga og spa og sauna i Lotushaven.