På www.Indrero-ONLINE.dk kan du få adgang til ubegrænset indre ro 24-7
Indrero-stilleretreat-header

Jordforbindelse, rødder og fundament - Yogaweekend retreat i Danmark

Styrk dit fundament, slå rødder og forny jordforbindelsen. 

Giv dig selv en nærende oplevelse med yoga, meditation og næring for krop og sjæl

Langeland, yogaweekend retreat i Danmark, september 2021
Hvor: Shanti Retreat, Spodsbjergvej 275, 5900 Rudkøbing
Hvornår: Fra fredag den 24. september kl. 15.30 til søndag den 26. kl. 12.00

OBS: Få ledige pladser tilbage 

Spørgsmål om Corona? Se nederst med rødt.

Styrk dit fundament. Vil du styrke din jordforbindelse, slå dybe rødder i moder jord og dermed styrke hele dit fundament? Er du vild med at gå dybt ind i yogaens og meditationens verden og arbejde med dig selv? Er du til natur, stilhed og ro? Til nærende plantebaseret mad der styrker kroppen og sjælen? Så læs videre.

Med et stærkt fundament er det SÅ meget lettere at tackle livets udfordringer, udleve sine drømme, leve i flow med omverdenen og universet, at boble, lyse, udvide, udvikle og blomstre … Denne weekend tanker vi op med fornyet næring, så vi kan stå endnu stærkere i livet og os selv.

Tag på yogaweekend med Helene Lysekilde fra Indre ro til smukke Langeland på Shanti Retreat ved skov og hav – og fordyb dig og lad dine rødder synke dybere ind i jordens mørke muld og gå på opdagelse.

Program (med forbehold for ændringer):

 

Fredag:

 
Kl. 15.30 – 16.30 Ankomst, indkvartering og snack
Kl. 16.45 – 19.00 Velkomst og Yin yoga og yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder
Kl. 19.15 –  20:00 Middag
Kl. 20.15 – 20:45 Meditation i pejsestuen

Lørdag:

Kl. 8.00 – 10.00

Kundalini yoga og meditation for er stærkt fundament
Kl. 10.00-12:00

 

Brunch og pause
Kl. 12.00 – 13.30 Workshop: Jordforbindelse og fundament
Kl. 13:30 – 17:00 Pause – med tid til en lur eller en lang gåtur i skoven eller ved vandet. Eftermiddagssnack serveres i pausen.Kl
17:00-19:00 Yin yoga og yoga Nidra meditation for jordforbindelse og rødder
Kl. 19.15-20:00 Middag efterfulgt af stilhed resten af dagen til vi mødes igen næste morgen
Kl. 20.15 – 20:45 Meditation i pejsestuen og stilhed

Søndag:

 

 
Kl. 8.00 – 10.00 Kundalini yoga og meditation for er stærkt fundament
Kl. 10.00 Brunch
K. 11.00-12:00 Tak for denne gang og afrejse


Styrk dit fundament, din jordforbindelse og slå rødder. Uddybende om yoga retreatets tema denne weekend  

I denne weekend går vi dybt ind i yogaens og meditationens verden og styrker vores fundament, vores rødder og jordforbindelse. Med et stærkt fundament vælter vi ikke i modgang. Vi tvivler heller ikke hele tiden på os selv, så vi aldrig rigtigt når ud over rampen. Fra et stærkt fundament er det derimod lettere at stå stærkt og hvile i at være dem, vi er.

Der er meget visdom og styrke at hente, når vi sætter fokus på ”jordelementet” og kroppens nederste chakraer (energicentre), også kaldet ”den nedre trekant”. Vi tilføjer energi til ”den nedre trekant” og styrker fundamentet, så vi kan stå stærkt i os selv og i verden.

Nøgleord for retreatet er:  fundament, rødder og jordforbindelse samt især de nederste chakraer: De forbindes også med: tryghed, nydelse og kreativitet samt selvværd/selvfølelse.

Du vil møde meditation, yin yoga, kundalini yoga, stilhed og workshopøvelser.

Yoga og workshop:

Underviser Helene Lysekilde er specialist i indre ro og er kendt for sine konceptuelle rejser og retreats med dybde, som ud over yoga omhandler et tema eller koncept med fx supplerende workshops.
Hun holder meget af kombinationen af Kundalini og Yin yoga, som vi vil arbejde med på dette retreat. Kundalini yoga er energiyoga, som løfter og transformerer dig, mens Yin yoga er yoga, som giver dig mulighed for healing og restitution.  Kundalini yoga har et traditionelt og mere spirituelt udtryk, mens Yin yogaen vil blive guidet, så den understøtter healing, omsorg og skabelse af jordforbindelse for kop og sjæl. Helene guider dig, så du kan tage hensyn til eventuelle skavanker og være tryg i processen. Helene er endvidere Hypnose Psykoterapeut med speciale i at arbejde med underbevidstheden og forløse eventuelle begrænsninger, så vi kan stråle som de fantastiske væsener, vi er. Til workshoppen inddrages elementer af coaching og forløsning via visualisering.


Næring for krop og sjæl: maden

Maden er en kærlighedserklæring til krop, sind og moder jord. Du kan se frem til en nærende og farverig forplejning, som understøtter det koncept vi arbejder med dvs. jordforbindelse. Maden er endvidere plantebaseret, baseret på lokale råvarer, ayurvediske principper og livsglæde.

Maden tilberedes af plantekokken Nick – han glæder sig allerede.

Her skal vi bo og lade os forkæle:

Shanti Retreat ligger på skønne Langeland i det Sydfynske Øhav. Det er beliggende i naturskønne omgivelser samt i gåafstand til en dejlig sandstrand og den hyggelige lille havneby Spodsbjerg. Retreatet afholdes i flotte historiske bygninger samt en paradisisk have med gamle frugttræer, smukke blomster og planter.

”Shanti”, der betyder fred og indre ro, danner de perfekte rammer her for denne weekend. Shanti Retreat indbyder fysisk og mentalt til rekreation og fordybelse.

Shanti Retreat har en stor yogashala/sal på ca. 140 m2, en spisestue, samt en rummelig dagligstue med brændeovn, hvor vi kan hygge os om aftenen. Badeværelsesfaciliteter er fælles (4 badeværelser). Der er 14 værelser til rådighed.

stilleretreat
Ro til fordybelse

Shanti Retreat er tænkt som et sted, hvor man skal have mulighed for at finde ro til fordybelse. Således henstiller vi til, at man taler roligt og lavmælt i løbet af weekenden.

Velkommen til fornyet jordforbindelse på Shanti Retreat!

Transport:

Langeland er en brofast ø i Det Sydfynske Øhav. Det tager 1 time i bil fra Odense, og knap 2 1/2 time at køre i bil fra København og Århus. Alternativt kan du tage toget til Svendborg eller Nyborg og bus 930 videre til Rudkøbing. Der går desuden Flixbus direkte fra København – Rudkøbing (ca. 3 timer). Herfra kan man du tage en taxi til Shanti Retreat, som ligger blot 5 km fra Rudkøbing (taxi fra Rudkøbing koster ca 100 kr.). Du kan også skrive til Helene, hvis du gerne vil I kontakt med andre deltagere, som du kan følges med fra Rudkøbing, hvis du kommer med bus.  En anden transportmulighed er at tage færgen fra Tårs på Lolland direkte til Spodsbjerg .

stilleretreat

Du får:

  • To overnatninger på skønne Shanti Retreat i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
  • To gange middag
  • To gange brunch
  • Lidt sødt eller snacks alle dage
  • Kaffe/te ad libitum
  • Smuk Yogasal med yogamåtter, blokke, tæpper og pøller
  • Dejlige udendørs arealer med små kroge og plads til fordybelse
  • 10 timers undervisning med Helene Lysekilde
  • Tryghed ved at være omfattet af rejsegarantifonden i tilfælde af arrangørens konkurs
  • Corona-tryghed*

*Vi reducerer selvfølelig deltagerantallet ved behov ud fra først-til-mølle princippet. Hvis vi ikke kan komme afsted pga. Corona flyttes weekenden til et senere tidspunkt.

 

Indre ro yogarejse Grækenland

Indre ro – Se flere retreats og rejser HER

 

Pris og booking: 

Pris for overnatning i delt dobbeltværelse: 3.475 kr.

Tillæg ved eneværelse: 400 kr.

Tillæg for leje af sengelinned og håndklæder: 100 kr.

Booking, sådan gør du:

BOOK plads herunder (orange knap nederst på siden).

Skriv venligst, om du ønsker  ene- eller dobbeltværelse, samt om der er en bestemt person du vil dele værelse med. Oplys hvis du ønsker at leje sengelinned.

Indbetalt hele beløbet på en gang eller et depositum på 1.500 kr med det samme for at sikre din plads (på forhånd tak).  Evt. restbeløb indbetales senest 1 måned før kurset.

Depositum:

Depositum på 1.500 kr. betales ved tilmelding. Du kan også indbetale hele beløbet ved tilmelding, hvis du foretrækker det.

Restbeløbet betales senest 1 måned før kurset

Betaling sker til:

MobilePay: 59713 eller konto: 0400-4020711057 (husk at påføre dit navn)

Afbud: Du kan melde afbud indtil 1 måned før kurset. I så fald tilbagebetales evt. indbetalt kursusbeløb minus depositum. Ved senere afbud refunderes det indbetalte beløb desværre ikke – du er dog velkommen til at give din plads til en anden. Hvis du melder afbud pga. sygdom eller lign., så er det muligt, at du kan få kurset refunderet via din eventuelle rejseforsikring.

stilleretreat
stilleretreat
stilleretreat
stilleretreat
stilleretreat
stilleretreat
stilleretreat