På www.Indrero-ONLINE.dk kan du få adgang til ubegrænset indre ro 24-7

Om Inge

Inge Strandby er Kvalificeret MBSR underviser, uddannet fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

Inge glæder sig til at tage imod dig og guide dig i et spændende forløb hos Indre ro i Odense.

Inge brænder for at undervise i forløbet: MindfulnessBaseret Stress Reduktion (MBSR). I sin undervisning følger Inge det Curriculum, som er udviklet og forsket i siden 1978, hvor den amerikanske forsker, ph.d. og nu professor emeritus Jon Kabat-Zinn grundlagde MBSR programmet.

Programmet har rødder i Buddhistisk filosofi og psykologi, men taget ud af den oprindelige kontekst og tilpasset til mennesker i en vestlig kultur.

I MBSR programmet indgår simple fysiske yogaøvelser (Hatha yoga), meditationsteknikker, dialog og forskellige kommunikationsøvelser.

Mindfulness-meditationen er en metode og livspraksis, som kan hjælpe dig til at være mere tilstede i det nuværende øjeblik, med en ikke-dømmende indstilling. Samtidig er det øvelse i at få øje på egne reaktionsmønstre og vanetænkning.

Inge er desuden uddannet pædagog, dramaturg og kropsterapeut. Hun har bl.a. erfaring med ledelse, som højskolelærer, som drama, danse- og bevægelsespædagog samt med individuelle behandlinger og kropsterapi.

Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) hos Indre ro

Inge opfordrer dig til at udføre øvelserne så godt du kan og først når kurset er slut kan du afgøre om du synes, det bidrager til at skabe forandring i dit liv.

Inge deltager løbende på kurser, retreats, foredrag og supervision for at få inspiration til sin egen praksis og undervisning.

Inge tilbyder

MBSR – Mindfulness

Du kan også møde Inge ved private events og workshops!

Inge strandby